Blogabonnement

Met een blog kun je meer bezoekers naar je website trekken en bestaande klanten voorzien van waardevolle informatie. Op die manier bouw je een band met ze op en gaan ze jou zien als dé expert op jouw vakgebied. Begin dus vandaag nog met bloggen voor je bedrijf! Heb je nog geen blog? Mijn blogabonnement kan de uitkomst zijn voor jouw website. 

Heb je al een blog, maar weinig tijd om regelmatig te schrijven? Ik help je graag uit de brand door toegankelijke blogs te schrijven waarbij ik rekening houd met de basisprincipes van SEO. Lees hieronder meer over mijn blogabonnement.

Blogabonnement: wat kan ik voor je doen?

Een blog kan je bedrijf ontzettend vooruit helpen. Je kunt de bezoekersaantallen op je website verhogen, omdat je beter vindbaar bent in Google. Je kunt bezoekers van waardevolle informatie voorzien, waardoor ze blijven terugkomen. En als je regelmatig blogt, vindt Google je nóg aantrekkelijker. 

Een blog kan dus eigenlijk niet missen op je website. Het kan echter best wat tijd kosten om een goed blog te schrijven. Heb je dit niet of heb je geen inspiratie voor een blog? Abonneer je dan op mijn blogabonnement. Ik schrijf dan maandelijks blogs voor je en help je met het bedenken van onderwerpen. Zo blijf je online zichtbaar met inhoudelijk sterke artikelen die je weer op sociale media kunt delen. Zo blijf je in the picture bij je doelgroep, gaan zij jou als expert zien en gaan ze sneller tot actie over. 

Prijzen

BLOGABONNEMENT

√ Intakegesprek over onderwerpen, het doel en de doelgroep.

√ 2-4 nieuwe blogs van 400 woorden per maand. 

√ Je bent elke maand verzekerd van regelmatige blogs.

√ SEO-optimalisatie om beter vindbaar te zijn in Google.  Incl.: zoekwoordenonderzoek, SEO-titel, meta-omschrijving en interne links.

√ Incl. rechtenvrije, passende foto.

KOSTEN:

→ 2 blogs per maand: € 300,- excl. btw.

→ 4 blogs per maand: € 500,- excl. btw.

→ Optioneel: teksten voor sociale media, inclusief hashtags: €30,- excl. btw.

 

 

 LOS BLOG

√ Intakegesprek over het onderwerp, het doel en de doelgroep.

√ 1 blog van 400 woorden.

√ SEO-optimalisatie om beter vindbaar te zijn in Google.  Incl.: zoekwoordenonderzoek, SEO-titel, meta-omschrijving en interne links.

√ Incl. rechtenvrije, passende foto.

KOSTEN:

→ €150,- excl. btw.

→ Optioneel: teksten voor sociale media, inclusief hashtags: €30,- excl. btw.

Liever iets anders?

Uiteraard is het ook mogelijk om kortere of langere blogs te laten schrijven (zoals een monsterblog van 1500-2000 woorden of zelfs 3000 woorden). Wil je dit? Neem dan contact op, dan overleggen we en maak ik een offerte op maat voor je. 

Wat levert het blogabonnement je op?

Het effect van bloggen is pas na een paar maanden tot een half jaar te zien. Daarom is het verstandig om voor langere tijd een blogabonnement af te sluiten.

Uiteraard geldt: als het niet bevalt, kun je het abonnement gewoon stopzetten. Ook een gastblog behoort tot de mogelijkheden: ik schrijf eenmalig jouw blog en als het bevalt, vaker.