Lees hieronder meer over mijn diensten en klik op de links voor prijzen. 

Teksten schrijven

Heb je nieuwe teksten nodig , zoals voor een blog, voorlichtingsmateriaal of brochure, maar heb je het te druk? Of heb je ze al, maar kunnen ze beter? Als professionele tekstschrijver fiks ik dit voor je. 

Ik ben gespecialiseerd in voeding en gezondheid en zet jouw kennis om in treffende en toegankelijke teksten. Effectieve teksten die jouw doelen helpen behalen. Die foutloos zijn én lezen als een trein. Met liefde schrijf ik ook teksten over andere onderwerpen voor je. Ik doe vooronderzoek en neem al je wensen mee.

Redigeren en corrigeren

Ik redigeer en corrigeer alle soorten teksten voor elk communicatiemiddel. Rommelige teksten zijn mijn ding: verkeerd geplaatste d’s en t’s spot ik direct en ook een spatie teveel blijft niet onopgemerkt. Ik check je tekst op spelling, grammatica en interpunctie, maar ook op de stijl, zinsindeling, de indeling van de alinea’s en het gebruik van koppen.

Als het nodig is, herschrijf ik delen van de tekst voor je in de stijl die jij wilt. Ik zorg ervoor dat de tekst een logisch, samenhangend geheel vormt en natuurlijk gewoon lekker leest. Correcties meteen doorvoeren op je website? Zit bij de prijs inbegrepen. En net zo lief zet ik alles op Google Drive of in Dropbox, of stuur ik het spul lekker ouderwets via de mail naar je toe.

Je hele website controleren

Behalve redigeren, check ik ook graag je website voor je. Ik kijk of de teksten lekker lopen, foutloos geschreven zijn én geef je veel adviezen over de inrichting van je website. Je website is je visitekaartje: het is vaak het eerste dat klanten van je zien. Foutloze teksten die lekker lezen, zorgen ervoor dat klanten langer op je website blijven én terugkomen. Dat wil jij toch ook?

Schrijf- en typfouten kunnen er snel insluipen, helemaal als je zelf al miljoen miljard keer je eigen tekst hebt aangepast. Een frisse blik kan hierbij enorm helpen en het scheelt jou veel tijd en frustratie. Het resultaat: teksten die foutloos zijn, lopen als een trein en jouw doelen helpen behalen.

Staat wat je wilt niet tussen de opties? Geen probleem! Neem gerust contact op om te kijken wat er mogelijk is, dat is namelijk heel veel. Graag maak ik dan een offerte op maat voor je. 

Blogabonnement

Heb je een blog nodig? Ik help je graag. We bespreken waar je blog over moet gaan en ik doe voorbereidend onderzoek voor je. Bij het schrijven houd ik rekening met het doel van de tekst, de doelgroep en de basisprincipes van SEO. Aandacht van je lezers vasthouden? Ik schrijf de teksten op de door jou gewenste toon, zodat je boodschap echt overkomt.