Freelance tekstschrijver en redacteur

Ik ben Femke Boekhorst, freelance redacteur voor elke soort tekst, en diëtist. Rommelige teksten maak je mij heel blij mee, omdat ik dan mag opruimen. Ik heb een oog (nou ja, twee) voor verkeerd geplaatste d’s en t’s, overtollige spaties en verhaspelde uitdrukkingen. Geen enkele soort tekst is bij mij veilig: blogs, websites, social media, boeken, e-books, proefschriften, whitepaplers, voorlichtingsmaterialen, alles eigenlijk. Het resultaat: foutloze teksten die lekker lezen. Én die jouw doel bereiken.

Carrièreswitch

In 2015 switchte ik van career en ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren. Ik had ongeveer tien jaar als communicatieadviseur gewerkt, voornamelijk op het gebied van wetenschapscommunicatie voor een sterrenkundig instituut. Dat vond (en vind ik nog steeds) een prachtig vakgebied, maar na mijn zwangerschap in 2014 was ik  aan verandering toe en koos ik voor een andere carrière.

Mijn plan was om een eigen diëtistenpraktijk op te zetten met vestigingen in Londen, New York en Haren, maar tijdens de opleiding bleek steeds weer dat ik schrijven het leukste vond. Daarmee wil ik graag het verschil maken: door jou te helpen foutloze, betrouwbare informatie te geven. Jouw teksten zodanig te schrijven en/of redigeren dat iedereen ze gaat lezen en begrijpen, en jij jouw doel bereikt.

Freelance redacteur voor elke soort tekst

Ik schrijf en redigeer alle soorten teksten

Het is mijn missie om jouw boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen aan je doelgroep. Heb je een artikel of blog nodig over voeding en gezondheid? Kijk dan eens bij mijn blogabonnement.

Heb je een website, boek, studiemateriaal, voorlichtingsmateriaal, proefschrift of whitepapier dat geredigeerd moet worden? Ik fiks dat voor je.

Ik schrijf en redigeer voor iedereen (o.a. voor diëtisten, voedingsdeskundigen, ondernemers, beleidsadviseurs of communicatieprofessionals die op een of andere manier te maken hebben met voeding en gezondheid). Aarzel niet en bel of mail direct: 0683900481, info@casafemketeksten.nl. 

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je graag met mij in contact komen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Dat kan! Via onderstaand contactformulier, e-mail, LinkedIn of bel/WhatsApp mij op 0683900481. 


    *= verplicht veld