Ik ben Femke Boekhorst, tekstschrijver, ik heb een master in Communicatie- en Informatiewetenschappen en ben bijna afgestudeerd diëtist.

Tot vier jaar geleden schreef ik voornamelijk over astronomie en technologie voor het Nederlands Instituut voor Radioastronomie, ASTRON. In 2015 switchte ik van career en ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren. Mijn plan was om een eigen diëtistenpraktijk op te zetten met vestigingen in Londen, New York en Haren, maar zoals verwacht liep alles anders.

Tijdens mijn stage bij een diëtistenpraktijk ontdekte ik al snel dat ik allang deed wat ik het liefste doe: schrijven en communicatieadvies geven. Dus ben ik daar lekker mee doorgegaan. Eind 2020 rond ik mijn opleiding Voeding & Diëtetiek af. Plannen voor daarna zijn volop in ontwikkeling maar voor nu nog eventjes classified. 

Waarom kiezen voor CasaFemke Teksten?

Goede vraag want als je in Google op “tekstschrijver” zoekt, krijg je (even checken..) 1.250.000 hits. Plenty keuze dus, maar teveel keus is lang niet altijd handig. Hierom kies je voor mij: 

  • Je zult geen (nou ja, niet heel veel) andere tekstschrijvers vinden die net als ik graag én goed schrijven over voeding, hier ook nog in gespecialiseerd zijn en dus wetenschappelijke onderzoeken kunnen uitpluizen en vertalen naar een breed publiek.
  • Ik schrijf prettig leesbare en samenhangende teksten over voeding, die aansluiten bij jouw doelgroep.
  • Doordat ik mij heb gespecialiseerd in voeding en diëtetiek weet ik de juiste bronnen te vinden en schrijf ik inhoudelijke teksten voor je over voeding in relatie tot gezondheid.
  • Heb je bestaande teksten waar je graag een extra paar ogen naar laat kijken? Ik zet mijn redactievaardigheden voor je in om teksten te redigeren en waar nodig te herschrijven.
  • Ik help je bij onder andere het schrijven van voorlichtingsmateriaal, blogs en andere communicatiemiddelen.

Iets vragen? Dat kan hieronder ↓.


*= verplicht veld