Ik ben Femke Boekhorst, tekstschrijver, communicatieadviseur en bijna afgestudeerd diëtist.

Tot vier jaar geleden schreef ik voornamelijk over astronomie en technologie. In 2015 switchte ik van career en ben ik Voeding & Diëtetiek gaan studeren. Mijn plan was om een eigen diëtistenpraktijk op te zetten met vestigingen in Londen, New York en Haren, maar zoals verwacht liep alles anders!

Tijdens mijn stage bij een diëtistenprakijk werd ik ruw uit mijn droom verstoord en ontdekte ik dat ik al vier jaar deed wat ik het liefste doe: schrijven en onderzoek doen (en schrijven over onderzoek). Ik ben wel voor mezelf begonnen, als tekstschrijver. En alvast een beetje als onderzoeksdiëtist.

Waarom kiezen voor CasaFemke Teksten?

Google op “tekstschrijver” en je krijgt (even checken..) 1.250.000 hits. Plenty keuze dus! Waarom zou je voor CasaFemke Teksten kiezen? 

  • Ik schrijf prettig leesbare en samenhangende teksten over voeding, die aansluiten bij jouw doelgroep.
  • Doordat ik mij heb gespecialiseerd in voeding en diëtetiek weet ik de juiste bronnen te vinden en schrijf ik inhoudelijke teksten voor je over voeding in relatie tot gezondheid.
  • Heb je bestaande teksten waar je graag een extra paar ogen naar laat kijken? Ik zet mijn redactievaardigheden voor je in om teksten te redigeren en waar nodig te herschrijven.
  • Ik help je bij onder andere: het updaten van sociale media, ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal en het schrijven van andere communicatiemiddelen. 

Lees meer over mijn werkwijze