Mijn werkwijze

Je kunt mij inhuren voor korte en lange opdrachten of projecten. Tijdelijke ondersteuning bij bijvoorbeeld vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof is ook mogelijk.

Een kort overzicht van mijn werkwijze:

  1. Kennismaking: na jouw contactaanvraag neem ik contact met je op om de details te bespreken. Dit kan telefonisch, face to face op locatie of via de mail.
  2. Wat moet er gebeuren? Ik stel een aantal inhoudelijk vragen, bijvoorbeeld over het doel, de doelgroep en de stijl van de tekst. Ook zetten we wat praktische dingen op een rijtje: wanneer moet het klaar zijn, hoe vaak en wanneer hebben we contact, hoeveel correctierondes wil je etc. 
  3. Offerte: op basis van jouw wensen maak ik een offerte voor je. Afhankelijk van de werkzaamheden maak ik een totaalprijs of hanteer ik een uurtarief. Ik stuur de offerte samen met de algemene voorwaarden via e-mail naar je toe. 
  4. Akkoord: na jouw akkoord op de offerte ga ik voor je aan de slag.
  5. Eerste opzet van de tekst: via e-mail stuur ik je volgens de afgesproken planning de eerste opzet van de tekst.
  6. Correctieronde: is de tekst nog niet helemaal naar wens? In de correctieronde verwerk ik jouw correcties. Meerdere correctierondes zijn natuurlijk mogelijk. De eerste correctieronde is inbegrepen bij de prijs.

Hiervoor kun je mij inhuren

🖊  Ik schrijf al jouw teksten over voeding en gezondheid voor:

 Informatiemateriaal of voorlichtingsmateriaal voor cliënten of klanten

Blogs

Social media

Presentaties

Apps

Kijken wat er mogelijk is?

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Gebruik dan het formulier hieronder en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.


*= verplicht veld