Teksten over voeding en gezondheid

Ben je diëtist, ondernemer, beleidsadviseur of communicatieprofessional en heb je teksten over voeding en gezondheid nodig? Bijvoorbeeld voor voorlichtingsmateriaal, een populair-wetenschappelijk artikel of een blog? Of is er een vertaalslag nodig van onderzoeksresultaten naar praktisch bruikbare informatie?

Als communicatieadviseur en aanstormend diëtist schrijf ik graag jouw teksten voor je. Ik ben gespecialiseerd in voeding en heb jarenlange ervaring als tekstschrijver. Je krijgt een goed onderzocht, prettig leesbare en toegankelijke tekst. Een tekst die qua stijl en inhoud past bij jouw doelgroep.

Ook voor vertalingen kun je bij mij terecht (Nederlands- Engels en Engels-Nederlands). Het kan gaan om elke soort tekst over gezondheid, voeding en wetenschap.

Teksten over voeding en gezondheid: fact checking

Heb je teksten die inhoudelijk vernieuwd moeten worden? Ik doe een “fact check” voor je en schrijf indien nodig nieuwe teksten op basis van recente en betrouwbare wetenschappelijke informatie. 

Geld, tijd en kwaliteit: dat levert het je op als je mij inhuurt

Waarom zou je een professionele tekstschrijver in de arm nemen? Een greep uit de vele voordelen:

  • Ik schrijf toegankelijke en samenhangende teksten. Doordat de opzet, structuur, grammatica en inhoud kloppen, begrijpt je cliënt jouw teksten beter en gaat hij/zij sneller tot actie over.
  • Ik ken het jargon als het gaat om voeding, diëtetiek, wetenschap en technologie. 
  • Je bereikt meer mensen doordat ik teksten op specifieke doelgroepen afstem.
  • Het scheelt jou veel tijd!
  • Je krijgt volgens afspraak én binnen de deadline professionele, foutloze teksten aangeleverd.
  • Door mijn specialisatie in voeding en diëtetiek kan ik nieuwe teksten voor je schrijven die inhoudelijk correct zijn.

 Ik redigeer en corrigeer ook teksten.

Voor wie?

Ik schrijf voor iedereen, zoals voor voedingsprofessionals (zoals diëtisten en gewichtsconsulenten), ondernemers, voorlichters, beleidsmakers, communicatieadviseurs, wetenschappers, bedrijven en bloggers. 

Sta je hier niet tussen? Neem gerust contact op, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen. Bellen, appen of sms-en mag ook, op 0683900481.

Kijken wat er mogelijk is?

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen? Gebruik dan het formulier hieronder en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op.


*= verplicht veld