Teksten schrijven | Redigeren

Teksten redigeren en corrigeren, vind ik één van de leukste dingen om te doen. Hieronder kun je lezen wat ik voor je kan betekenen. Heb je vragen? Bel mij gerust op 0683900481.

Redigeren en corrigeren

Ik redigeer, corrigeer en herschrijf alle soorten teksten: webteksten, blogs, proefschriften, studieboeken op alle niveaus, e-books, (wetenschappelijke) artikelen, brochures, folders, whitepapers en meer.  

Rommelige teksten zijn mijn ding: verkeerd geplaatste d’s en t’s spot ik direct en ook een spatie teveel blijft niet onopgemerkt. Ik check je tekst op spelling, grammatica en interpunctie, maar ook op de stijl, zinsindeling, de indeling van de alinea’s en het gebruik van koppen.

Als het nodig is, herschrijf ik delen van de tekst voor je in de stijl die jij wilt. Ik zorg ervoor dat de tekst een logisch, samenhangend geheel vormt en natuurlijk gewoon lekker leest.

Redigeren en corrigeren: wat kan ik voor je betekenen?

Werkwijze: ik controleer je tekst op bovenstaande aspecten en lever je een foutloos document aan. De wijzigingen die ik heb gemaakt, kan ik desgewenst erbij doen of direct doorvoeren op bijvoorbeeld jouw website (zit bij de prijs inbegrepen). En net zo lief zet ik alles op Google Drive of in Dropbox, of stuur ik het spul lekker ouderwets via de mail naar je toe. Ik geef je ook graag (ongevraagde) adviezen mee voor een volgende tekst. 

Prijsindicatie: €100,- per 10 a4’tjes. De exacte prijs is afhankelijk van hoe de tekst geschreven is. Als je mij een voorbeeld van de tekst stuurt, maak ik een offerte op maat. 

Heb je teksten die inhoudelijk vernieuwd moeten worden? Ik doe een fact check voor je en schrijf indien nodig nieuwe teksten op basis van recente en betrouwbare wetenschappelijke informatie.

Prijsindicatie: dit is afhankelijk van de soort tekst die je hebt, de lengte en het onderwerp. Bel mij gerust voor meer informatie of als je vragen hebt. 

Hoe verder?

Wil je mij je teksten laten redigeren, zodat ze foutloos zijn en de aandacht van de lezer vasthouden? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op. Misschien is een website check ook iets voor je?