Teksten schrijven

Foutloze teksten schrijven die jouw doel helpen behalen, is mijn missie. En ik ben gewoon een tekstnerd, het liefst schrijf ik de hele dag. Blogs, voorlichtingsmateriaal voor cliënten, artikelen brochures: dit is een kleine greep uit alle soorten teksten die ik graag voor je schrijf. Op basis van jouw briefing schrijf ik splinternieuwe teksten die prettig lezen. Daarbij houd ik het doel en je doelgroep in het oog. Die twee zaken (en andere factoren natuurlijk) bepalen namelijk voor een groot deel wat er in de tekst komt. Bij het schrijven van blogs houd ik rekening met de basisprincipes van SEO. 

Ik duik het onderwerp voor je in en schrijf toegankelijke teksten, die passen bij jouw doelgroep. Ik breng jouw boodschap zo duidelijk mogelijk over. Dat vergroot de kans dat jouw doelgroep jouw teksten goed begrijpt en sneller tot actie overgaat. Mijn specialisatie is voeding en gezondheid, maar teksten over een ander onderwerp schrijf ik ook met liefde. 

Teksten schrijven: wat kan ik voor je betekenen?

→ Werkwijze: Heb je een tekst nodig voor een blog, voorlichtingsmateriaal voor cliënten, een artikel, brochure, rapport, advies of iets anders? Ik help je graag. We bespreken waar de tekst over moet gaan en ik doe voorbereidend onderzoek voor je. Bij het schrijven houd ik rekening met het doel van de tekst, de doelgroep en SEO. Ik schrijf de teksten op de juiste toon zodat je de aandacht van je lezers niet verliest en de boodschap echt overkomt.

Prijsindicatie: dit is afhankelijk van onder andere de soort tekst, de lengte en het onderwerp. Neem contact op zodat we kunnen bespreken wat je nodig hebt en ik maak een offerte op maat voor je. 

Contact opnemen

Wil je mij je teksten laten schrijven, zodat ze foutloos zijn en de aandacht van de lezer vasthouden? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op, zodat ik een offerte op maat voor je kan maken. Misschien is een website check ook iets voor je?

Goed om te weten is dat ik wel blogs schrijf, maar geen webteksten. Wil je graag dat ik naar je webteksten kijk? Geen probleem, ik corrigeer en redigeer ook webteksten. Heb je nieuwe teksten voor je website nodig? Dan kun je het beste een copywriter inhuren. Hij of zij is gespecialiseerd in het schrijven van webteksten die zorgen voor conversie.