Website check

Je website is een belangrijk onderdeel van je bedrijf, het is je visitekaartje. Met een goede website zorg je ervoor dat je bezoekers en klanten binnenhaalt. Maar hoe houd je de aandacht vast van lezers die niet alles lezen en na vijf seconden weg klikken? Boek een website check en ik controleer de teksten van je website.

Wat kan ik voor je betekenen?

Wil je graag dat bezoekers direct weten wat ze op je website kunnen vinden, zodat ze sneller tot actie overgaan? Wil je foutloze teksten die lezen als een trein? Ik kan je helpen door alle teksten op je website te checken en eventueel (delen) te herschrijven. 

Wat zit er in een website check?

Dit en meer check ik voor je:

Wat levert de website check jou op?

Prijzen website check

De kosten voor een website check bedragen €175,-  voor een website van zes pagina’s. Dit is inclusief het herschrijven van korte stukken tekst en tips voor sociale media.

Ik schrijf geen teksten voor nieuwe websites, maar redigeer wel bestaande teksten (en herschrijf ook bestaande teksten). Wil je teksten voor een nieuwe website? Huur dan een copywriter in. Hij of zij is gespecialiseerd in webteksten die zorgen voor conversie.

Hoe verder?

Wil je graag een website check voor je website? Neem dan contact met mij op en we bespreken wat er nodig is. Ik breng je ook graag een offerte op maat uit.