Over welk voedingsonderwerp lees jij graag?

Alweer een blog over voeding…daar zijn er al zoveel van! Dat klopt en nu komt er nog eentje bij ;). In 2015 begon ik de opleiding Voeding en Diëtetiek. Eten is namelijk mijn hobby. Ermee in leven blijven, ervan genieten, erover lezen, anderen erover lastig vallen én erover schrijven, vind ik allemaal geweldig. Deze winter nog even een afstudeerproject doen en ik ben diëtist. Teksten schrijven doe ik al sinds ik kan schrijven en wat is er nu leuker dan schrijven over voeding! (Behalve eten dus. Skiën scoort ook erg hoog, en mijn twee kinderen knuffelen natuurlijk ook.)

In dit blog kom je vooral onderwerpen tegen als:

  • wat is gezond?
  • hoe kun je verleidingen weerstaan?
  • hoe kun je jezelf een gezond eetpatroon aanleren?
  • welke boeken over voeding kun je vertrouwen?
  • hoe kun je je kids enigszins gezond opvoeden terwijl school, de BSO en de crèche dat weer teniet doen?

Ik ben héél benieuwd wat jou bezighoudt als het over voeding gaat. Laat mij dit dus weten in het reactieformulier hieronder en dan wijd ik daar mogelijk een artikel aan.

Over welk voedingsding wil jij graag meer lezen?

Over welk voedingsonderwerp lees jij graag?
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *